Pénzügyi tanácsadó

ptl-160x160

Mi az a Pénzügyi Tudakozó?

A Tudakozó egy független pénzügyi portál, mely célja, hogy segítsen olvasóinak megtalálni a legjobb pénzügyi megoldásokat.
Más pénzügyi tanácsadókkal ellentétben, nálunk nincs nyomulás, mellébeszélés, és nem kell senkit győzködnünk, mivel ügyfeleink minket keresnek fel.
Szolgáltatásunk a legtöbb esetben ingyenes.

Mit csinál nálunk egy tanácsadó?

Tanácsadóink a honlapon keresztül beérkező kérdéseket válaszolják meg, és segítenek az ügyfeleinknek a komplexebb pénzügyi kérdések megértésében.
A leggyakrabban nyugdíjcélú megtakarításokkal, lakástakarék-pénztárakkal, lakáshitelekkel, és egyéb befektetési kérdésekkel foglalkozunk.
Amennyiben az ügyfél igényeinek megfelelő szerződés ügyintézésében is tudunk segíteni, úgy tanácsadóink a papírmunkát is előkészítik az ügyfél részére.

Téged keresünk, ha…

  • Becsületes, megbízható
  • Szívesen tanul, fejlődik
  • Pozitív beállítottságú, határozott
  • Képes gyors, önálló munkavégzésre
  • Jóban van a számokkal, ismeri az Excelt

Mit kell tudnod még az állásról?

Munkavégzés helye: Budapest
Munkaidő: napi 8 óra, saját beosztással
Munkavállalói státusz: alkalmazott
Fizetés: fix fizetés, megegyezés szerint
Szükséges végzettség: érettségi, de szakirányú végzettség előnyt jelent

Miért nem szükséges egyetemi végzettség?

Számunkra sokkal fontosabb, hogy nyitott legyél és elkötelezett, mint az, hogy milyen diplomával rendelkezel. Ismerünk olyat, aki nagyon otthon van az elméleti anyagokban, mégsem képes a gyakorlatban hatékonyan dolgozni. Egy friss szem, egy eltökélt pályakezdő is értékes számunkra, hiszen ha közöttünk tanulod meg a szakmát, akkor sokkal inkább egy nyelvet fogunk tudni beszélni. Szívesen biztosítjuk a tudást, és akár hónapokig is türelemmel leszünk, amíg beletanulsz. Amit mi keresünk, az őszinte érdeklődés, jó szándék, és magas elvárások mind magaddal, mind a munkáddal szemben.

JELENTKEZÉS ITT!

Közzétette: admin Dátum: